Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Érdekesség képes leírás - Tűzhely.tlap.hu
részletek »

Érdekesség - Tűzhely.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tuzhely.tlap.hu » Érdekesség
Keresés
Találatok száma - 7 db
Furo Japán tűzhely

Furo Japán tűzhely

A furo egy tűztér, egy hordozható tűzhely, ami a tavaszi-nyári hónapokban felváltja a ro rűzhelyet, vagy olyan szituációkban használatos, amikor nincs lehetőség a a ro használatára, tehát olyan helyen kell vizet forralni, ahol eleve nincs, vagy nem használható beépített tűzhely.

Kínai tűzhely

Kínai tűzhely

A hagyományos kínai konyhában kétféle tűzhely van: egy nagy, kemenceszerű építmény és egy hordozható kis faszénkatlan, amit manapság egyre inkább felvált a petróleumfőző vagy a villanyrezsó. A gáz megjelenéséig talán a faszén volt a kínai ételek főzéséhez a legideálisabb tüzelőanyag, mert jól szabályozható, legyezéssel hihetetlen erősségig szítható, ugyanakkor könnyen le is fojtható.

Konyha 24 online

Konyha 24 online

Érdekelnek a konyhatechnikai újdonságok? A konyha24 online segítségével nem csak gasztronómiai eszközökről újdonságokról olvashatsz. Olyan eszközök is bemutatásra kerülnek amik még csak koncepciók. Olvashatsz az egészséges táplálkozásról és személyes tapasztalataimról.

Retro gáztűzhely

Retro gáztűzhely

A Fővárosi Gázkészülékgyártó Vállalat T4.1 típusú három főző gázégős háztartási gázkészüléke. Érdekesség, hogy ebben a készülékben még nem volt égésbiztosító sem. Persze azóta eltelt 40-50év és a technika sokat fejlődött.

Salgó tea tűzhely

Salgó tea tűzhely

Talán sokaknak ismerősnek tűnhet a Salgó név. A Salgó cég rengeteg tűzhelyet gyártott régen amik sok-sok konyhában fel is tűntek. Sokan a mai napig használják is ezeket a fa,szén tüzelésű tűzhelyeket.

Tűzhelyről cikkek javítási tippek

Tűzhelyről cikkek javítási tippek

Blogunkban a tűzhelyekről és alkatrészeikről írunk részletes és érdekes információkat. Szerelési útmutatók és az alkatrészek beszereléseiről is talál információkat. Hibabeazonosítások és az alkatrészek megvásárlása is lehetséges a weboldalon keresztül. Gyakran frissítjük a hasznos cikkeket, hogy naprakész legyen a technika világában. A cikkeket természetesen közöljük le, így Önnek nem kerül semmibe ezek megtekintése. A blog támogatója a shopX Webáruház-lánc az háztartási gép ön alkatrész logisztikusa.

Weber tűzhely

Weber tűzhely

Mindenütt hangulatot teremt, élvezheti a tábortűz melegségét és hangulatát. A Weber kerti tűzhely kempingben, a teraszon, vagy a kertben használható. Élvezze a tábortüzet, anélkül, hogy annak nyomát hagyná.

Tuti menü