Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyártók képes leírás - Tűzhely.tlap.hu
részletek »

Gyártók - Tűzhely.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tuzhely.tlap.hu » Gyártók
Keresés
Találatok száma - 9 db
Bosch

Bosch

A Bosch csoport 1899-től képviselteti magát Magyarországon. A Bosch és a Siemens 50-50%-os közös tulajdonában levő BSH Kft. háztartási gépeket forgalmaz a magyar piacon és a legjelentősebb háztartási gép forgalmazók közé tartozik. 2001. január elsejétől a BSH Kft. az Ufesa márkát is forgalmazza, ezáltal jelentősen erősítette pozícióját a háztartási kisgépek piacán. Az elmúlt évben a beépíthető készülékek - különösen a beépíthető tűzhelyek/sütők és a kiskészülékek értékesítése nőtt a legjobban. A Bosch továbbra is a legteljesebb választékot kínálja a magyar piacon, amely a kisgépektől a porszívón és a mosógépeken át a beépíthető konyhai készülékekig minden háztartási gépet átfog.A Bosch háztartási gépek garanciális ideje 2 év.

Elektrolux

Elektrolux

Az Electrolux Csoport a világ vezető háztartási gép, fürdőszobai és tisztító eszközöket gyártó vállalata. Termékpalettáján hűtőszekrények, mosógépek, sütők, porszívók, szerepelnek. Minden évben több mint 150 országban, több mint 55 millió Electrolux terméket vásárolnak az egyéni, illetve a professzionális vásárlók. 2004-ben összesen 121 milliárd svéd korona volt a cégcsoport forgalma, alkalmazottainak száma 72 ezer. Az Electrolux Csoporthoz tartoznak olyan világhírû márkák, mint az AEG-Electrolux, az Electrolux, a Zanussi. Az Electrolux háztartási gépek garanciális ideje 1 év.

Fagor

Fagor

1956 -ban a spanyolországi Mondragón városának egy kis műhelyében született meg az Fagor cég, amely ma a világ legnagyobb szövetkezeti társulása. Mára közel 50 évvel később a Mondragóni Szövetkezeti Csoport (MCC) Baszkföld legnagyobb vállalatává nőtte ki magát, és a spanyol vállalatok ranglistáján az elsők között helyezkedik el. A világ egy globális piaccá alakult át. Ennek megfelelően a Fagor, mint a háztartási gépek spanyol multinacionális cége, hangsúlyozottan vallja a saját nemzetköziségét. A Fagor háztartási gépek garanciális ideje 1 év.

Gorenje

Gorenje

A híres olasz formatervező stúdióval, a Pininfarinával és a lelkes francia formatervezővel folytatott együttműködést követően a Gorenje most a termékeny formatervezőnek és a színek vitathatatlan királyának, a rózsaszínt férfiassá tevő férfinak a tehetsége és merészsége mellett teszi le a voksot: A New-Yorki formatervező Karim Rashid vadonatúj kollekciót alkot 'Karim Rashid által formatervezett Gorenje' címmel.

Siemens

Siemens

A több mint 150 éve alapított vállalkozás a világ közel 200 országában szolgálja ki ügyfeleit innovatív technológiával. A Siemens háztartási gépek különleges atmoszférája olyan új világgal ismerteti meg Önt, ahol a modern élet kihívásai csupán gyerekjátéknak tűnnek: az egyedi formavilág az esztétikum és funkcionalitás szolgálatában párosul a legújabb innovációkkal, mind-mind az Ön kényelmét szolgálva. A Siemens háztartási gépek garanciális ideje 2 év.

Teka

Teka

A Teka a háztartási és fürdőszobai berendezések,ipari konténerek vezető világmárkái közt foglal helyet, magas minőségű termékek széles skáláját gyártva. 1924-ben alapították Németországban, mely Európai referencia a mosogatók, páraelszívók, főzőlapok és sütők tekintetében illetve vezető szerepet tölt be a sörös hordók gyártásában.

Wamsler

Wamsler

A Wamsler SE a Salgótarjáni Vasöntöde és Tűzhelygyár jogutódjaként 1992-től a németországi (müncheni) Wamsler GmbH-val egyesülve több mint 100 éve (1894-óta) gyárt háztartási sütő-, főző-, fűtőkészülékeket. Az elmúlt években az Iparfém Kft.-vel és a Mátrafűtőber Kft.-vel kibővülve ma Közép Európa legnagyobb, 100%-ban magyar magántulajdonban lévő 'tűzhelygyára' vagyunk. Termékeink nagyobb részét exportáljuk főleg német, osztrák, holland piacra, de jelentős részesedést foglalunk el a magyar piacon is. Technológiai területeken korszerű, termelékeny berendezésekkel rendelkezünk. Éves szinten több mint 10.000 t lemezt használunk és 4.500 t vasöntvényt gyártunk, ebből 2.500 t-t építünk be készülékeinkbe.

Whirlpool

Whirlpool

A Whirlpool cégcsoport nem egészen 17 év alatt vált a háztartási készülékek első számú márkájává Európában. A siker alapja a folyamatos felülvizsgálat és innováció, amely az iparágban vezető formatervezési és funkcionális megoldásokat biztosít a változó igények jobb kielégítésére. A Whirlpool háztartási gépek új formai irányzatai, a technológiai fejlődése és a társadalmi valamint otthoni szokások változása mind a változtatás irányába mutatnak. A fejlődéssel egyszerűbbé, sokoldalúbbá és tartósabbá válnak a Whirlpool háztartási gépek, javul teljesítményük, letisztultabb, vonzóbb a megjelenésük, működésüket tekintve pedig kifinomultabbak, könnyebben kezelhetőek. A Whirlpool háztartási gépek garanciális ideje 1 év.

Zanussi

Zanussi

A Zanussi már több mint 80 éve folyamatosan keresi az új megoldásokat, és kíséri figyelemmel a felhasználók igényeit. Amellett, hogy sok millió európai háztartásban használnak Zanussi háztartási gépeket, mesterszakácsok is a Zanussi Professional termékcsoportból választottak gépeket éttermekben, szállodákban üzemelő konyháikba. Ennél jobb bizonyíték pedig nem szükséges arra, hogy bíznak a termékek megbízhatóságában, hatékonyságában és tartósságában.A Zanussi termékeket Európában évente több mint 4 millióan választják. A Zanussi háztartási gépek garanciális ideje 1 év.

Tuti menü