Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hajó konyha képes leírás - Tűzhely.tlap.hu
részletek »

Hajó konyha - Tűzhely.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tuzhely.tlap.hu » Hajó konyha
Keresés
Találatok száma - 4 db
A hajókonyha veszélyei

A hajókonyha veszélyei

A túrahajók egyik fontos kényelmi szolgáltatása a hajókonyha - amelynek tűzhelye áldása mellett veszélyeket hordoz mind az egyénre, mind a biztonságos hajózásra. A hajóbalesetek statisztikáiban az élmezőnybe tartoznak a hajókonyha okozta gázrobbanások, hajótüzek és az egyéb kapcsolódó balesetek. Érdemes tehát néhány gondolatot szentelni ennek a kérdésnek, hiszen a szárazföldön oly természetesnek tartott dolgok is sokszor kockázatokat jelentenek egy hajó fedélzetén.

Hajó tűzhely (shop)

Hajó tűzhely (shop)

Ma már a konyhai tűzhelyről és az evvel járó kényelemről a hajónkon sem kell lemondani. Számos cég kínál hajótűzhelyeket (gáz, alkoholos, diesel, elektromos) tűzhelyeket, a képzeletünknek csak a pénztárcánk szab határt.

Hajó tűzhelyek

Hajó tűzhelyek

A minőségi hajó tűzhely elengedhetetlen a kisebb és a nagyobb hajók esetében egyaránt. Egy több napos hajótúra folyamán senki sem szeretne csak hideg élelmet fogyasztani. A hajókirándulások ideje alatt érdemes egyszerű és gyorsan elkészíthető ételeket főzni, hiszen senki sem szeretne órákon át a tűzhely mellett ácsorogni.

Hajókonyhák

Hajókonyhák

Egy komoly hajókonyha a kajüt központja és dísze, túl azon, hogy nagyon hasznos is. Belvízeinken nem gyakori az előfordulása, de el lehet gondolkodni azon, hogy vajon a neves külföldi hajógyárak miért nem sajnálják már alaptartozékként beszerelni a legjobb konyhákat a szériahajókba.

Tuti menü