Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szervizek - elektromos képes leírás - Tűzhely.tlap.hu
részletek »

Szervizek - elektromos - Tűzhely.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tuzhely.tlap.hu » Szervizek - elektromos
Keresés
Találatok száma - 7 db
Árvai háztartásigép szerviz (Bp)

Árvai háztartásigép szerviz (Bp)

Rövid határidővel az Ön otthonában. Hűtőszekrények, fagyasztók, hagyományos keverőtárcsás mosógépek, centrifugák, automata mosógépek, mosó- szárítógépek, szárítógépek, mosogatógépek, bojlerek, sütők, főzőlapok, mikrohullámú sütők, gáz, villany és kombinált tűzhelyek javítását vállaljuk.

Főzőlap szerviz (Gyál, Vecsés)

Főzőlap szerviz (Gyál, Vecsés)

Már több, mint 15 éve foglalkozunk villanytűzhelyek szerelésével és javításával. Ez idő alatt minden létező márkával, és azok összes típusának szerelésével szerzett sokrétű tapasztalatok garantálják, hogy az Ön készülékét is a mi szervizünk tudja gyorsan és szakszerűen javítani.

Gömöri szerviz (Miskolc)

Gömöri szerviz (Miskolc)

Üzletünk Borsod-Abaúj-Zemplén megye legátfogóbb háztartási gép alkatrészkínálatával rendelkezik, a kisgépektől (mikrohullámú sütő, varrógép, kenyérsütő, centrifuga, takarítógép, vasaló, kávéfőző, teafőző, porszívó, hajszárító, hajsimító, robotgép, mixer, turmix gép...stb.), a nagy gépekig (mosógép, centrifuga, hűtőgép, fagyasztószekrény, fagyasztóláda, mosogatógép, szárítógép, villanysütő, villanytűzhely, hőtárolós kályha). Márkától és típustól függetlenül igyekszünk a lehető leghatékonyabban kiszolgálni ügyfeleinket.

K.K szerviz (k.félegyháza)

K.K szerviz (k.félegyháza)

Villanytűzhely, beépített sütő, kerámialap javítási szolgáltatással is állunk az Önök rendelkezésére. Mivel több alkatrész forgalmazóval is kapcsolatban állunk, ezért a Magyarországon forgalomba került márkákhoz az alkatrész beszerzés megoldott.

Kárpáti szerviz (Bp)

Kárpáti szerviz (Bp)

A háztartási gépjavítás szakmában, a 80-as években az elsők között lettem egyéni vállalkozó Budapesten. Az első tíz évben csak Újpesten tevékenykedtem, ott vállaltam javításokat. A műhelyemben kis gépeket (turmixgép, hajsütő, hajszárító, vasaló, stb.), a helyszíneken pedig nagy háztartási gépeket (mosógép, villanytűzhely, villanybojler) javítottam.

Mihi szerviz (Bp)

Mihi szerviz (Bp)

Felkészült vevőszolgálati munkatársak fogadják telefonon és személyesen a hibabejelentéseket. Indesit-Hotpoint-Ar iston szervizünkbe az ügyfelek által javításra beszállított készülékeket is fogadjuk. 2-3 napos javítási határidőre vállaljuk a műhely munkákat. Műhelyünk fejlett technikai felkészültsége és kapacitása alkalmassá teszi egyszerre 5db Indesit-Hotpoint-Ariston háztartási gépet a próbapadokon való járatásra.

Real szerviz (Bp)

Real szerviz (Bp)

Reál szerviz Budapest egyik legrégebbi szervize. 1994 óta áll a lakosság szolgálatában. Utcai üzlethelységgel, diszpécserszolgálattal állunk rendelkezésükre. Fennállásunk alatt folyamatosan bővítettük szervizünk tevékenységi körét. mosógép javítás, mosogatógép javítás, hűtőgép javítás, villanybojler javítás, villanytűzhely javítás stb, mellett ügyfeleink igényei szerint fejlődött szervizünk. Nálunk dolgozó szakembereket szigorú feltételek szerint válogattuk, hogy minél színvonalasabb szolgáltatást tudjunk nyújtani. Szeretnénk Önt is minél előbb az elégedett ügyfeleink közé sorolni. Minőség, szakértelem mellé rendeltük a versenyképes árainkat.

Tuti menü