Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szervizek - gáz képes leírás - Tűzhely.tlap.hu
részletek »

Szervizek - gáz - Tűzhely.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tuzhely.tlap.hu » Szervizek - gáz
Keresés
Találatok száma - 10 db
Budagáz gázszerviz (Bp)

Budagáz gázszerviz (Bp)

Gázkészülékek és gáztűzhelyek javítása Budapest és Pest megye területén. Fég, Vaillant, Karancs, Mora, Ferroli és számos gázkazán márka hivatalos szervize. Gáztűzhelyek garanciális beüzemelése akár hétvégén is.

Csertán gázszerviz (Pécs)

Csertán gázszerviz (Pécs)

Több, mint 20 éve dolgozok Pécsen és környékén, mint gázkészülék szerelő. Gázkészülékek (ipari, valamint háztartási gáztűzhelyek, gázkonvektorok, gázkazánok, gázvízmelegítők, falifűtők, gázzsámolyok, gázsütők) javítását, karbantartását vállalom Pécsen és környékén.

Gázkészülék doktor (Bp)

Gázkészülék doktor (Bp)

Gázkészülék szervizünk sikerességének titka a gyors és minőségi munkavégzésben rejlik. Gázszerelőink mindegyike jelentős szakmai tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezik, illetve több kollégánk Hivatalos Minősítő felülvizsgáló végzettségel is rendelkezik!

Gázláng szerviz (Bp)

Gázláng szerviz (Bp)

Fő tevékenységeink közé tartozik a gázkészülékek javítása (gázkazán, gázkonvektor, tűzhely, vízmelegítő, kondenzációs kazán), szerelése, beüzemelése, de egyéb fűtésszerelési szolgáltatásokkal is foglalkozunk.

Gázőr gázszerviz (Bp)

Gázőr gázszerviz (Bp)

A Gázőr szerviz a gáztűzhelyek bekötését és garanciális üzembe helyezését elvégzi. Szervizelt márkák a Zanussi, Teka, Fagor, Mora, Karancs, Fég. Ezen készülékek hivatalos szervize melynek következtében teljes alkatrész ellátottsággal rendelkezik.

Kékláng-2000 (Bp)

Kékláng-2000 (Bp)

Szervizünk többéves tapasztalattal rendelkező udvarias és képzett szakemberekkel valamint a munkák elvégzéséhez szükséges tárgyi feltételekkel áll kedves Megrendelőink rendelkezésére, beüzemeléstől egészen a karbantartásig vagy javításig.

M gázszerviz (Debrecen)

M gázszerviz (Debrecen)

Hazánkban a gázkészülékek időszakos ellenőrzését előíró rendelet még nincs. Egy gázkészülék esetleges rossz állapota nemcsak a lakásban lakókat,hanem környezetüket is veszélyezteti. Hazai rendelet hiányában is mindenkinek javasolni tudom a készülék évenként,megbízható szerelővel történő át vizsgálását.

Németh gázszerviz (Győr)

Németh gázszerviz (Győr)

Magyarországon a gáziparban résztvevő gyártókkal és importőrökkel kialakított kapcsolat alapján szerződés kötések jöttek létre, melyek a beüzemelések és garanciális munkák elvégzését és karbantartását biztosították. Jelenleg Győr és környékén több ezer készülék üzemel, ahol az általunk beüzemelt gázkészülékek folyamatos karbantartását és felülvizsgálatát végezzük.

Pestigáz (Bp)

Pestigáz (Bp)

Lakossági megrendelés alapján foglalkozunk különféle gázkészülékek cseréjével, biztosítjuk a szakszerű felszerelést, gondoskodunk a gázkészülékek üzembe helyezésének engedélyeztetéséről, MEO-járól. Igény szerint elvégezzük lakások gáz- és fűtésszerelését, beleértve annak megtervezését és engedélyeztetését is.

Hirdetés
Tűzhelymester (Bp)

Tűzhelymester (Bp)

Mint sok minden ami el tud romlani az el is romlik. Nincs ez máshogy a gáztűzhelyek esetében sem. A tűzhelymester a gáztűzhelyek javítása mellett tűzhely bekötéssel is foglakozik. Fagor, Karancs, FÉG, Bosch, Vesta készülékek szervize.

Tuti menü