Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tábori konyha képes leírás - Tűzhely.tlap.hu
részletek »

Tábori konyha - Tűzhely.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tuzhely.tlap.hu » Tábori konyha
Keresés
Találatok száma - 5 db
Dechatlon

Dechatlon

Valamennyi sportot egyetlen tető alatt egyesítve a Dechatlon már a kezdetektől azon fáradozik, hogy a sportolást széles körben elérhetővé tegye. Természetesen a túrázáshoz és ahhoz szükséges kiegészítőket is megtalálhatja.

Kemping főzők

Kemping főzők

A tűzhely két nagy főzőfelülete jól használható serpenyővel, vagy nagyobb méretű edényekkel történő főzési alkalmakra is. Épp ezért elsősorban családi vagy baráti kempingezésekhez, piknikezésekhez ajánljuk, de tökéletes eszköz hétvégi házak konyhai berendezéseként. Szabályozható szelepei gyermek-biztosak, mert elfordításuk csak a szelepfogantyú benyomását követően lehetséges.

Mormota túrabolt

Mormota túrabolt

Megbízható, praktikusan használható és tartós túrafelszerelések, hegymászó- és kempingfelszerelések, túrabakancsok és sportcipők, valamint outdoor ruházat Neked! Otthonosan mozgunk a túrafelszerelések piacán, hiszen 15 éve követjük folyamatosan figyelemmel az outdoor cégek termékfejlesztéseit, szaküzletünk kínálatát is ennek megfelelően állítjuk össze. Számunkra a természetjárás, sziklamászás, kerékpározás, vagy evezés maga az élet és a Mormotába járunk haza. A felszerelések pedig megkönnyítik, kényelmesebbé teszik, sokszor megóvják életünket. Erzekre a tapasztalatokra építjük tanácsainkat a számodra legmegfelelőbb túrafelszerelés kiválasztásához

Mountex túrabolt

Mountex túrabolt

Nem csak benzinnel, hanem gyakorlatilag bármilyen folyékony üzemanyaggal üzemeltethetőek azok az tábori főzők amiket a mountex kínál. Tábori körülmények közt is könnyen karbantartható gázfőzők és edények.

Tengerszem túrabolt

Tengerszem túrabolt

A tengerszem túra és outdoor felszerelések széles választékát kínálja. A konyha otthoni kényelméről még túrázás közben sem kell lemondanunk. Számos palackos, és benzines főző készülék közül választhat.

Tuti menü