Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tisztítás képes leírás - Tűzhely.tlap.hu
részletek »

Tisztítás - Tűzhely.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tuzhely.tlap.hu » Tisztítás
Keresés
Találatok száma - 9 db
8 természetes tisztítószer összeégett, zsíros tűzhelyekhez

8 természetes tisztítószer összeégett, zsíros tűzhelyekhez

Szétnéztünk a fórumokon, hogy megtudjuk, kinek milyen házi praktikák váltak be. Íme, azok a veszélytelen és filléres trükkök, amelyekre a legtöbben esküsznek, ha a zsíros tűzhely tisztításáról van szó.

A tűzhely tisztítás

A tűzhely tisztítás

A tűzhely és a sütő tisztítása nem tartozik szerintem a kedvenc munkáitok közé, de sajnos ezt is meg kell néha tenni. Elég nehéz egy sütőt rendesen kitisztítani, és elég macerás is. Ha kerámialapos a teteje azt viszonylag egyszerű. Lehet kapni üzletekben hozzá való speciális műanyag kaparót.

Gázgrill tisztítása

Gázgrill tisztítása

A legtöbben szűk körű hétvégi bulikat szeretnek tartani a családdal vagy barátokkal, ami általában a jó öreg gáz grill masina beüzemelésével is jár. Gondoltál már arra, hogy a gázgrillnek is szüksége van némi felújításra alkalmanként?

Gáztűzhely tisztítása házilag

Gáztűzhely tisztítása házilag

Lehet valaki hobbiszakács, naponta főző családanya, vagy professzionális szakács, a tűzhely tisztítással mindenképpen szembesül a konyhai használat után. Akármennyire is körültekintően főzünk, finoman adagoljuk a hozzávalókat, törölgetünk, akkor is kicseppen, kifolyik valamennyi étel és elkerülhetetlen a tűzhely tisztítás.

Hogyan tisztítsuk indukciós főzőlapunkat?

Hogyan tisztítsuk indukciós főzőlapunkat?

Az indukciós főzőlap felülete olyan anyaggal, speciális bevonattal van ellátva, amelyre nem tapad oda az étel, és amelyik nem melegszik fel túlságosan az ételek készítése közben. Vagyis elegendő, ha kézbe veszünk egy mosogatószivacsot és enyhe mosogatószeres vízzel lemossuk.

Kerti grill rács tisztítása

Kerti grill rács tisztítása

Amikor befejezted a kinti sütögetést, kezdődik az igazi munka, a grill rács tisztítása. Ha igazán törődsz a grilleddel, számtalan dolog van, amelyet tudnod kell és emlékezned kell rájuk mielőtt nekilátsz a grill takarításnak.

Tippek a karcmentes tűzhelyért

Tippek a karcmentes tűzhelyért

A tűzhely központi szerepet játszik a konyhában, nem mindegy hát, hogyan néz ki: ragyogó és tiszta, vagy karcolásokkal, foltokkal tarkított, melyeket csak nehezen lehet eltávolítani. Bemutatjuk, hogy lehet karcmentesen tisztítani.

TOP 5 tűzhelytisztító

TOP 5 tűzhelytisztító

A tűzhely egyike a leggyorsabban piszkolódó háztartási berendezéseknek. Ha a kicsöppenő szószt, zsírt vagy olajat azonnal letörlöd, van esélyed elkerülni a makacs foltokat, ellenkező esetben marad a súrolás - hacsak nincs kéznél valami olyan csodaszer, amellyel könnyedén megszabadulhatsz tőlük.

Vegyszermentes sütőtisztítás

Vegyszermentes sütőtisztítás

Nálatok hogy néz ki a sütő egy forgalmas időszak után? És hogyan tisztítod? Akármivel is tisztítod, gondolom nem szereted ezt a sikálást....Én sem...De hogy vegyszerrel fújjam tele azt a helyet, amelyben az ételeink készülnek, el sem tudom képzelni.

Tuti menü